mitt-i-veckan-mys

Igår råkade min mobil ramla i golvet. För femtioelfte gången. Det verkar som att den tröttnat på att ramla i golvet, för igår gav skärmen upp. Den ser ut som en blandning av en sån där testbild på TV och en väldigt svart natt. Nu har jag beställt en ny, upptäckte att det är svårt att använda en mobil utan skärm.

Jobbat 8:30-18 idag, är hyfsat trött och ska snart i säng. Veckorna går så sjukt fort. I morgon är det redan torsdag, det är ju i princip helg. Ikväll har vi njutit av resterna av helgens Ben and Jerry’s och pratat om livet. Min pojke är den finaste!

bj1

bj2

Pages:

3 kommentarer till “mitt-i-veckan-mys”

 1. Ida skriver:

  skönt att höra och tack så mycket snälla du :)
  gott med lite glass mitt i veckan! kram

 2. Veronika skriver:

  Fina bilder på din blogg! Speciellt glassen, fresta mig om inte annat!

 3. elina skriver:

  oh, såg gott ut! vad för ben & jerry’s smak är det där?

  väldigt fin blogg och mycket fina foton! :)

Lämna en kommentar