luddigt

Veckan kunde inte börjat sämre. Kom ut genom porten i morse, sen till tåget (som vanligt) och upptäcker att det inte bara är becksvart ute, det spöregnar också. Skoj. Jag hann inte hämta något paraply, utan det var bara att springa hela vägen till tåget. Satt som en ledsen och dränkt katt på vägen till jobbet och tyckte att livet var pest, men när man väl kom igång och jobbade så piggnade jag till. Riktigt skönt att kunna rycka upp sig. Nu ska jag och sambon laga mat, sen blir det en film och soffmys, det bästa att avsluta måndagen med. Tjo tjo!

ludd

ludd2

Pages:

En kommentar till “luddigt”

 1. Kristina skriver:

  Usch vilken morgon.. Här har vi haft helt okey höstväder hela dagen men nu ÖS regnar det ute.
  Vet du vad? Jag hittade pusslet idag som jag var 100% säker på att jag lämnat tillbaka. hehe
  Linnea hade städat in det längst in i vårat spelskåp :)
  Pusslet får följa med när vi kommer till HUND 2009. Ännu en anledning till att komma och hälsa på er =)

  Hoppas att filmen var bra. Kram på dig

Lämna en kommentar