jag får liksom ingen ordning…

…men det ska vi råda bot på i helgen! Vi ska vila och mysa, men vi ska se till att få lite mer ordning på alla saker i lägenheten också. Nu på morgonen har jag röjt en del ute på balkongen och strax ska jag åka upp på nionde våningen och skaka vår gamla vardagsrumsmatta som vi tänkt ha på balkongen tills vi kan skaffa något ”riktigt” dit. Är kallt om fötterna på betongen! Sen ska jag sätta mig i en av våra fina balkongstolar med en kopp kaffe och en bra bok och njuta av solen. Härligt med helg =)

blomma

Pages:

2 kommentarer till “jag får liksom ingen ordning…”

  1. Ida skriver:

    det låter underbart :)

    jag ska också bara ta det lugnt ihelgen, kika in kulturnatten ikväll
    med några vänner. inga måsten.

  2. Junitjej skriver:

    Ha en mysig helg!!

Lämna en kommentar