early morning

Här var jag på väg att skriva en halv uppsats om kronisk trötthet, men jag suddade. Det är inte så illa egentligen, jag är glad och flera av dagens timmar går jag på glädjeenergi och känner mig pigg av bara farten. Jag är lycklig. Och jag har bestämt mig för att sluta oroa mig för allt. Bli cool. Är vi fattiga får vi leva på kärlek. Jag kan inte göra något åt tåg-strul och förseningar och jag kommer inte att gå vilse så illa att jag aldrig hittar hem. Snart kommer jag hitta billiga biljetter på SJ så att jag kan få åka hem till mamsen, pappsen och hundarna. Det fixar sig. Jag läste ett coolt citat i går.

Oroa dig inte så mycket. Hälften av det du oroar dig för kommer aldrig att hända och resten händer ändå.

lull2
Lull-lull.

Pages:

3 kommentarer till “early morning”

 1. Emilia skriver:

  GRATTIS fina du på förlovningsdagen :) (Någon dag försent)

  Det var ett bra citat tycker jag, oftast är det ingen idé att oroa sig, det mesta
  löser ju sig :) Men såklart man gör det ibland ändå…

  Tänker på dig vännen!!
  KRAMIS

 2. a home far away skriver:

  Fint foto! Och hoppas att din kroniska trötthet snabbt går över:)

  Ha en fin dag!
  Kram Gunilla i Singapore

 3. Bergodalvana skriver:

  Vilken vacker bild och det är så sant det du skriver. försöker alltid tänka så jag med! Annars upplever man ju allt eländigt flera gånger om , haha

Lämna en kommentar