bortflyttad, utflyttad, inflyttad

Jag älskar den här lägenheten. Jag sitter vid köksbordet i vårt blekgröna kök, med en kopp kamomillte och ännu ouppackade flyttkartonger kring mig. Kylen och skafferiet har ikväll blivit fyllda med mat och skåpen börjar sakteliga fyllas med glas och porslin. I går sov vi första natten här, jag njöt som bara den. Lägenheten har känts som vår ända sedan jag klev in i den för första gången, och nu är den det på riktigt. Vår. Till helgen ska vi låsa in oss här, pyssla, packa upp, ställa i ordning, mysa och bara vara. Can’t wait.

Jobbet är fortfarande strålande fantastiskt. Häromdagen fångade jag upp en liten kille som gick sina första steg. Det var coolt.

white2

Pages:

2 kommentarer till “bortflyttad, utflyttad, inflyttad”

 1. Emilia skriver:

  Hej vännen!
  Åh vad härligt att det känns så bra med allt, njut njut njut!!
  Ser fram emot lite bilder på lägenheten så småningom :)

  Kramis

 2. Rebecca skriver:

  svar: tackar :*

Lämna en kommentar