boom boom pow

Äntligen fredag. Fast ”äntligen” förresten, veckan har gått så fort att jag knappt märkt att det varit tisdag, onsdag ch torsdag. Men helgen är väldigt välkommen ändå. Läste ett inlägg hos Zill som sa allt jag tänkte förra helgen. Det där med semester. Jag älskar mitt jobb, det är skitroligt att åka dit, men jag (vi) behöver verkligen lite ledigt, tillsammans. Sån där ledighet där man kan koppla av. Sommaren var mer stress än avkoppling. Det känns väldigt långt till jul…

Men, jag är en positiv jävel som ska ta vara på helgen på bästa sätt nu. Här är det dags att leta fram en ny pendlar-bok ur flyttkartongen (in need of bokhylla!) och sen ta sig iväg. Ha en underbar fredag!

sol
En schnygg pappa-blomma.

Pages:

6 kommentarer till “boom boom pow”

 1. Ida skriver:

  älskar blomman :) hoppas ni får en lugn och trevlig helg! kram

 2. Emilia skriver:

  Jisses vilken fin bild Sara :)

  Ha nu en underbar helg o rå om varandra ordentligt!!
  KRAAAM

 3. ElinsPhoto skriver:

  Vilken otroligt vacker bild. Rätt inställning, ta vara på helgen :)

 4. svar: tack så jättemycket! kram på dig :)

 5. svar: åh, tack så hemskt mycket! det värmer verkligen :)

Lämna en kommentar