bajsvila och förkylningstrött

Bah, what a day! Barnen har varit högt och lågt, dom hade nog ätit knasvälling till frukost allihopa idag tror jag. Värst var det vid vilan när alla bestämde sig för att bajsa samtidigt, så att man fick byta blöjor på löpande band. Sen var det ingen som ville sova. Pust! Nu är jag galet trött och näsan och halsen plågar mig. I morgon jobbar jag 13h i sträck eftersom vi har föräldramöte på kvällen. Jag kommer hem vid 22, sen ska jag upp 04:30 på fredag för att åka och öppna på jobbet. Kan säga att jag inte är jättetaggad!

blekt

Pages:

En kommentar till “bajsvila och förkylningstrött”

  1. Emilia skriver:

    Annars går det jättebra på praktiken.. Men, skolans värld är nog ingenting för mig
    egentligen, så känns det just nu.. Gillar de så bajsande knattarna juu :)

    Kramis

Lämna en kommentar