3 år med ring på fingret

Idag, den 8/9 är det 3 år sedan jag och min fina älskling förlovade oss. Jag är tokigt lycklig! Berättade på jobbet att jag ville fira, och fick höra att en arbetskamrat ska åka bort till helgen för att fira 30-årig bröllopsdag. Hur grymt vore det inte att komma dit?! Först kändes det lite fånigt att fira vårat lilla jubileum när man fått höra hennes historia, men vad tusan. Hur som helst blir nog oddsen för att vi också får fira 30 år som man och fruga större om vi tar vara på de här små chanserna och unnar oss toklyx i vardagen ;) Ikväll blir det ett litet glas bubbel, ciabatta och Ben and Jerry’s.

rings
Ursäkta den taskiga kvalitén, men så var det med tekniken för 3 år sen ;)

Pages:

4 kommentarer till “3 år med ring på fingret”

  1. Elan skriver:

    Grattis! KRAM

  2. zill skriver:

    Men vad då, det är väl fasen inte futtigt! Jag tycker ni ska ta vara på alla möjligheter ni får, att fira kärleken som finns mellan er två. GRATTIS! *krama om*

  3. Junitjej skriver:

    Grattis till er kärlek!!

Lämna en kommentar