trötthet

Igår: En härlig dag på stranden med älskling, tog årets första dopp och brände mig i solen. Kräftor och mys på kvällen innan det var dags att dyka ner i sängen. Bra avslut på semestern =)

Idag: Vaknade tidigt som skrutt, nervös, åkte kollektivt i Stockholm ensam för första gången. Lyckades med alla byten och kom till nya jobbet och var väldigt stolt över mig själv. Träffade alla trevliga kollegor och hade en fin, men tuff, dag på jobbet. Slutade 16 och var hemma nästan 17:30. Hej sommarpendling! Nästa vecka blir det bättre. Hur som helst tror jag att jag kommer trivas som fisken i vattnet. Fint!

calippo

ramlosa

Pages:

3 kommentarer till “trötthet”

 1. Ida skriver:

  åh vad roligt att höra att första dagen på jobbet gick bra :)
  ja tre veckor kan bli tufft, speciellt när längtan är så stor, men tiden går ju väldigt väldigt fort, så snart är det redan september.

  kram

 2. svar: härligt! jag trivdes som fisken i vattnet :)

 3. My skriver:

  Hej hej!!!
  Det är My från Skåne (VK). Jag följer din blogg och facineras av dina foto=)
  Det är många foto som jag skulle kunna tänka mig att ha som tavlor. Mina favoriter är
  närbilderna, blir så effektfulla. Det syns verkligen en utveckling i ditt sätt att leka med bilderna och det är väldigt kul att se. Bilden härovan på calippo-glassen är riktigt häftig=) Vad kul att höra att du har starat en ny epok i ditt liv med storstadsliv och ny arbetsplats m.m. Modigt gjort. Jag ville bara sätta ett avtryck i kommentarsfältet. Ha det så bra.///My

Lämna en kommentar