tell me on a sunday

Har sovit som en stock. Mådde bättre när jag vaknade, men nu bråkar näsan igen. Attans. Hur som helst ska jag ta mig till IKEA och Outlet:en i Barkarby idag, sängkläder, småsaker och skor ska kikas efter. Det är dags för dusch, sen blir det te och bloggläsning innan vi ska åka. Tjing tjing!

kollage1

Pages:

7 kommentarer till “tell me on a sunday”

 1. Sandy skriver:

  Hej gumman. Här har du min nya blogg. Kram :D

 2. mathilda (: skriver:

  Gud så fina bilder, älskar verkligen den sista bilden tu tog =D
  / / kram

 3. Linnéa Haver [fotoblogg] skriver:

  Tack så mycket!

  Glöm inte att fråga mig allt mellan himmel och jord i
  min frågestund nu i bloggen. Puss och kram.

 4. fina bilder!

  sv: tack så mycket :-D <3

 5. Junitjej skriver:

  Vilka fina bilder!!

 6. sv: Åhh taack så mycket! Jaa, det var synd att jag inte gick vidare :(

 7. Mijou skriver:

  Snyggt kollage, gött mos!

Lämna en kommentar