sista natten

Uff, nu är jag trött på städ. Mycket i lägenheten skiner nu i alla fall, i morgon blir det ännu renare. Det kluriga är ju bara att flyttstäda medan alla möbler och tillhörigheter fortfarande är kvar i lägenheten. Vi gör vårt bästa :) Nu har vi precis ätit en seeen middag, men det var välbehövligt. Jag gick upp en timma tidigare än vanligt i morse, så nu är jag så trött att det svider i ögonen. Uscha.

I natt sover vi sista natten ever i denna lägenheten. Nu är jag redo för nästa steg i livet, nya utmaningar och allt det där. I morgon ska jag flytta.

raspberry

Pages:

3 kommentarer till “sista natten”

 1. Michael S skriver:

  Välkomna till storstaden Stockholm med alla förseningar på tåg, trafikstockningar och massor med folk vart än ni går. Det skall bli kanon att se er häruppe.
  Ni får klara er själva till sen söndag kväll då kommer vi hem och välkomnar er fysiskt.
  Ha det kanon för det kommer ni att få i ert nästa livssteg.
  Michael

 2. Elin Frid skriver:

  Sara! Jag önskar er en bra flytt och en härlig nystart pü livet i Stockholm.
  Jag hüller tummarna och önskar Er allt gott.
  Kramar Elin

 3. Emilia skriver:

  Åh tänk att du flyttar snart Sara… Kommer sakna dig juu!

  Men jag önskar er allt gott och håller mina tummar för att allt kommer att gå bra :)

  KRAM

Lämna en kommentar