saturday

Nylunchad och med nyfärgat hår. Hittade en fin färg med ett fint namn, brownie. Så nu är jag typ mörkrödbrun i håret. Love it! Härligt med ny färg inför fest ikväll, flytt och nya jobbet. Annars har vi mest plockat och grejat lite här idag. Behövde få stället att se någorlunda ut, trots flyttstöket :p Det blir ingen jättefest, flera av vännerna är bortresta eller måste jobba, men det blir ett gäng trevliga, fina människor i alla fall =)

Filmen i går förresten! Baksmällan! Se den! Såå jäkla sjuk film, det var längesen jag skrattade så mycket på bio. Det var en riktigt fin kväll. Idag önskar jag pyttelite att vi redan flyttat till Stockholm, det vore grymt kul att få se Prideparaden. Är galet foto-sugen, och vilka coola bilder man kunde få vid paraden. Men men… Ska låta kameran jobba lite ikväll! Nu ska jag lyssna på dagens sommarpratare i P1, Alex Schulman, och städa färdigt. Ajöken!

monark

Pages:

Lämna en kommentar