om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd

Jag har nog aldrig varit så mycket trött som jag är nu. Hjärnan är full, jag är tvungen att putta ut gammal information för att få plats med ny. Dagarna går så fort att jag inte hänger med i svängarna. Är sov-trött klockan 21 varje kväll. Längtar tills man kommer in i vardagslunken och blir människa igen. Typ.

Det närmar sig. Om ynka 5 dagar får vi lägenheten på Kopparvägen, det ska bli fantastiskt. Vårt första alldeles egna place. Men jag skulle gladeligen ta emot typ en miljon kronor, om det är någon som vill avvara? Puss.

blomma2

Pages:

En kommentar till “om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd”

 1. Emilia skriver:

  Heej!
  Inte konstigt du blir trött av alla nya intryck, du ska se att du snart kommer
  in i rutinerna :)

  Pratade med Tomas på Påfågeln idag om min lön (som jag inte har fått än) och han
  frågade om jag hade pratat med dig o om hur du hade det o så :) Jag sa att du
  trivdes jättebra på nya jobbet o höll på att skola in knoddar för fullt :)

  Kram vännen!!

Lämna en kommentar