I don't mind if you don't mind

Lördag. Förkyld. Sovmorgon. Kamomillte. The Killers. Makaroner med ketchup. Datortid. Kramar. Winnerbäck. Foto. Kings of Leon. Uppfräschning. Bloggar. Oxfilégrill och rödvin. Choklad.

Jag är mosig och trött, men något piggare nu. Hoppas att det vänder snart, jag avskyr att vara trött. Samtidigt är jag rastlös och stressad för att jag inte kommer på något att göra. Skulle åkt till Heléné i Uppsala idag, hade sett fram emot det, men dumma förkylningen satte stopp. Måste verkligen vila mig frisk tills på måndag. I morrn måste jag ta mig iväg en sväng till IKEA, rensade ganska hårt bland sängkläderna inför flytten, så jag måste köpa nya. Smart Sara. Well, det lät som en bra idé då i alla fall. Nu ska jag dra upp humöret några grader!

brownie

Pages:

Lämna en kommentar