estocolmo dag 6

Det rullar på. Jobbet är verkligen fantastiskt, kan inte säga det nog. Trivs hur bra som helst, alla är galet trevliga och barnen goa. Har gjort ett par hembesök hos nya toddlare som vi börjar skola in på måndag, riktiga charmtroll. Jag som inte skulle bli som alla andra sönderstressade stockholmare har nu blivit precis en sån som svär åt folket som inte fattat vänstertrafiken på centralen (vilket jag inte heller hade gjort om jag inte hade blivit instruerad om det), sommartrafiken och förseningar. Tur att jag ska hem till Skövde nästa helg, annars får jag väl magsår :p

Idag har jag varit med svärmor och älskling och fyndat ett finfint regnställ från Didriksson. Jippijej, nu slipper jag bli blöt på jobbet. Grejt. I morgon slutar jag 15:30, då ska jag och babe mötas upp i stan och fira fredag, och fira att jag överlevt första arbetsveckan på nya jobbet i nya staden. Mycket nytt!

broken

Pages:

3 kommentarer till “estocolmo dag 6”

 1. Emilia skriver:

  Åh vad härligt det låter vännen, det förtjänar verkligen du!!
  KRAM

 2. Svar: Tack :D

  Vad roligt att du trivs på det nya jobbet :) Det är ju bland det viktigaste
  :)
  Kan också förstå att man lätt faller in i ”storstadsstressen”. Jag brukar
  också säga att jag aldrig skulle bli sådan om jag skulle flytta till t.ex.
  Stockholm. Men man ska nog aldrig säga aldrig ;)

  Hoppas att du får en trevlig helg :)

Lämna en kommentar