estocolmo dag 1

Har sovit som en stock inatt, kanske inte jättekonstigt med tanke på gårdagen. Det tog oss över en timma att komma ”hem” till Jakobsberg från det att vi kom till centralen, sjuukt jobbigt med tre resväskor som väger typ 200 kg styck. Men, vi kom fram till slut! Bäddade och slocknade med en gång. Härligt firande :p

 Dagens i-landsproblem: När killen i kassan frågade mig vad jag ville ha för färg på SL-accesskortet fick jag hjärnsläpp och valde ett rött fast jag egentligen ville ha ett lila. Buhu! Jag får leva med det 30 dagar helt enkelt. Idag ska vi på äventyr i stan lite grann, träffa Heléné och Sune som tydligen är här och utflyktar eller något. Time to get ready alltså!

white2

Pages:

3 kommentarer till “estocolmo dag 1”

 1. LOUISE skriver:

  svar: tack!♥

 2. Tack :)
  Jag köpte dom på bauhaus faktiskt !! :)

  / En tjej i storstan

 3. Heeeej!
  Har du flyttat till STOCKHOLM!!!!! Av alla ställen som finns, så blir det STOCKHOLM?! ;-)
  Förstod att du fått jobb där, men vad för jobb?
  URFINA bilder på bloggen hörru!!! Gillar såklart det på pudelnosen och på vilande pudel bäst, men jösses vad fina bilder alltihop!!!
  TACK för grattiset :-) Det är toppen och ringen är döläcker :-)
  Instämmer i det där med pudelbadande… jag har ju gått och skaffat mig en till att bada… envisas dessutom med att ha henne i utställningslook, och du vet ju hur mycket jobb DET är… *suck* att man aldrig lär sig ;-)
  ha det gott och hoppas du kommer trivas i huvudstaden!
  kram med lyckönskningar, från Sofia

Lämna en kommentar