bröllopsfotografering

Oh my gosh. Alla prylar är redo. Batteri laddat, minneskort tomt, reflexskärm, extern blixt och stativ redo. Det är bara jag som inte är så redo :p Nervös som attan, men det ska nog gå bra. Känns skönt att det är vänner som ska fotas, hoppas bara att jag lyckas få till några fina bilder. Det är snart dags att hoppa in i duschen och göra sig själv klar, äta lunch (om jag får ner något) och sen ge sig i väg till kyrkan och testa inställningar innan vackra bruden tågar in.

Planeringsdagarna var kanon förresten. Det var riktigt lyxigt att få åka iväg, vi bodde på en fyrstjärnig konferensanläggning utanför Huddinge. Det låg helt underbart vid en liten sjö, fick såklart ångra att jag inte tog med kameran :P

thunovic
Dom här finingarna ska bli man och fru idag!

ljung

Pages:

En kommentar till “bröllopsfotografering”

  1. Emilia skriver:

    Jag är säkert på att det har gått jättebra :)
    Kramkram

Lämna en kommentar