Bröllop: Patrik & Almira #3 (en liten bomb)

Ett urval av de bästa bilderna från själva vigseln (som för övrigt var hur vacker som helst). Är ledsen att bilderna är så attans grusiga, det är delvis redigering och delvis för att jag fick dra upp ISO till 800 för att kunna korta ner slutartiderna lite. Well, jag är ganska nöjd i alla fall, bilderna blev bättre än jag trodde att de skulle bli. Alltid något ;)

wedding7

wedding3

wedding4

wedding13

wedding2

Pages:

4 kommentarer till “Bröllop: Patrik & Almira #3 (en liten bomb)”

 1. Emilia skriver:

  Jättefina bilder Sara :) Du är så duktig!!
  KRAMAR

 2. AKP skriver:

  Jättefina bilder!
  Du är superduktig!
  Naturliga fina bilder =))

 3. Jättefina bilder! Vad du är duktig :D

 4. Sooki skriver:

  Åh så vackert. Jag vill också gifta mig :P

Lämna en kommentar