blir nollåtta idag!

Vad knepigt det känns. Började morgonen precis som vanligt med morgonpromenad och sen frukost tillsammans med min babe. Nyhetsmorgon och två koppar kaffe. Ikväll kommer ingenting vara som vanligt (förutom att jag fortfarande sitter och datar i soffan med min babe). Jag tänkte någon gång under promenaden att ”det här är sista gången jag går den här rundan”, lite lagom blödigt sådär, men annars känns det mest bara som man ska åka på semester ett tag. Haha, snacka om att verkligheten kommer att ge mig en rejäl slap in tha face på måndag när jobb-väckarklockan ringer typ halv sex. Moahahaha liksom.

Nu ska jag städa. Ikväll flyttar jag. Woho.

stockholm

sun

Pages:

En kommentar till “blir nollåtta idag!”

  1. Vad spännande att flytta till Stockholm :) Hoppas du får det bra :D

Lämna en kommentar