underbara liv

Vad underbart det är att vakna upp på strålande humör! Livet är härligt =)

Onsdag kväll: Drack vin och tjattrade med Maria och Heléné. Tokroligt! Kom hem och var så trött att jag inte orkade klä av mig innan jag kröp ner i sängen.
Torsdag: Gick milen på berget med Maria och Heléné. Straffet för vinet? Det började spöregna efter 2 km, så det var blöta tjejer som åkte hem efter en lååång mil. När jag hade torkat åkte jag och Agneta på fika hos Sara, åt god paj, drack te och pratade och skrattade i många timmar. Avslutade dagen med mys och film med min babe hemma i soffan.
Fredag: Vaknade pigg och glad, är nu otroligt lycklig för att Skövdebostäder har placerat en tom container utanför oss för att underlätta för alla som flyttar. I helgen blir det rejält röjande! Nu ska jag dock fixa i ordning mig för att cykla ner till stan och luncha med fina Emilia. Sushi såklart!

pink

Pages:

3 kommentarer till “underbara liv”

  1. Emilia skriver:

    Ska bli mys med lunch snart, är gryyymt sugen på sushi!
    Kraam

  2. Ida skriver:

    tack detsamma :) låter som att du haft en toppenvecka!

    så det blir flytt nu, äntligen?

Lämna en kommentar