tack vårdcentralen

Tack vårdcentralen för ingenting. Eller, ingenting är väl att överdriva kanske, jag fick ju betala 120 kr för att sitta i väntrummet i en timma och bli hemskickad efter några minuters undersökning med order att fortsätta göra det jag gör – vila och dricka te. Sen var dom ju snälla och talade om att jag fick komma tillbaka om det blev ”mer ihållande”. Tre veckors halsont är tydligen inte tillräckligt.  Så, tack för det. D e p p i g t ! ! !

Så, jag spenderar ännu en dag i soffan. Hur ska man lyckas hålla humöret uppe när allt man orkar göra är att vila? Jag vill ut och aktivera mig, börja packa, promenera, springa, jympa och att kunna svälja utan att det gör ont vore också trevligt. Blaha. Skoj inlägg! Uppmuntrar mig med bildredigering och publicering här i stället. Hoppas att ni mår bättre än jag gör ;)

orange

krypisar

Pages:

En kommentar till “tack vårdcentralen”

  1. Igår när jag skulle sova låg jag och var livrädd. Jag har mått illa i några veckors tid nu, och varit allmänt seg. Jag låg och tänkte på svininfluensan, och det höll mig vaken ett bra tag. Haha, illa, illa.

    Vi får hålla tummarna för att du bli bättre snart!

Lämna en kommentar