SEMESTER

Hej hej, semesterfirar’n som skriver!  Har haft en fin första semesterdag, även om den tänkta badutflykten med Jenny fick bli en lunch på en uteservering samtidigt som vi lyssnade på regnsmatter och åska. Vad hände där?! Men, det behövdes nog en rejäl skur, det har ju varit bra kvavt de senaste dagarna. Vi gick flera timmar på stan sen, skönt att bara strosa och vara helt avslappnad.

I morgon blir det lunch med Emilia, sushi såklart, sen åker vi till Stockholm på kvällen. På fredag ska vi på visning på en finfin lägenhet och jag är pirrig i magen. Försöker spana in andra visningar nu också, känns bäst att ha back-up-lägenheter om det inte klaffar med denna. Nu ska jag ta en kalldusch och sen krypa in mellan lakanen. Halsen bråkar fortfarande, det är då sjutton att man inte kan ha alla hästar i stallet på samma gång. PÖSS!

knopp

Pages:

2 kommentarer till “SEMESTER”

 1. Maja skriver:

  Svar: Tack så jättemycket, och jag kan inte säja annat änn detsamma x 100. Underbara bilder!

 2. Kristina skriver:

  Ow. Va jag är off i data-världen. Hade mycket att läsa igen här ru!
  Ha en jättehärlig semester i alla fall!! Och grattis i efterskott om jag inte sa grattis. Typiskt att jag jobbade den kvällen.

  Va spännande med lägenhetsvisning :) Du får ta lite kort på lägenheten och visa här i bloggen tycker jag :)

  Kram kram i värmen

Lämna en kommentar