peace, love and ice cream

Vilken helg! God mat och dryck på kvällarna, eller hela dagarna egentligen, och runtåkande på sajtsiing. I lördags lunchade vi i Kungsträdgården, åkte spårvagn ut till Djurgården, spatserade, spottade kändisar (Thomas DiLeva och Christine Meltzer) och åkte Djurgårdsfärjan tillbaka till Slussen.

Igår var vi  i Gamla stan, fotat vid slottet, shoppat på BodyShop och ätit glass på Ben and Jerry’s glassbar. På kvällen åkte vi till Bromma för att hälsa på Daniels mamma. I dag blir det IKEA. What a life!

cup_cones

icecream

peace

Pages:

2 kommentarer till “peace, love and ice cream”

 1. Kristina skriver:

  GRATTIS TILL DEN NYA LÄGENHETEN!!

  Jag MÅSTE få komma och hälsa på =)

  När kommer ni få tillträda?

  Kram!!

 2. Jo jag vet, uppfödaren nämnde också det att man inte ska byta foder för tvärt då det inte är bra för hans mage.

  Vad kul. Grattis :) Har en kompis som bott i Kallhäll förut så där har man varit några gånger.
  Kram

Lämna en kommentar