Pärlor

Åh, vilken mysig kväll vi hade igår. Vi lagade mat (eller, lagade och lagade, vi grejade tacos :p) tillsammans i vårt ofunktionella lilla kök, pratade och skrattade och hade det fint. Åt gott, drack gott och såg en dålig amerikansk film som vi kunde garva åt. Var uppe sent och såg gamla serier på TV och pratade ännu mer. Mysmys! Det är så härligt när allt klaffar så där och man känner sig som världens parigaste par =)

Idag har vi mest hängt i soffan, ätit lunch och datat med TVn på i bakgrunden. Jag har pysslat om mig själv lite, gjort såna där tjejiga grejer – ansiktsmask och filat naglarna och sådär. Och rastat kameran en sväng. Gick ut när regnet höll upp. Jag hann vara ute i 10 minuter, sen öste det ner igen.

pearls

pearls2

Pages:

3 kommentarer till “Pärlor”

 1. Ida skriver:

  jadu… jag vet inte riktigt, till dropparna använder jag 30 mm 1,4 och sen har jag zoomat in i datorn. jag blir så glad varje gång. tack för att du fortsätter att göra mig glad. Tycker att du har blivit jätteduktig du med, fortsätt försök så kommer du att lyckas det är jag säker på.

 2. I S A B E L L A skriver:

  SVAR: Ja, det är ju så bra att ha ett eget körsbärsträd =)

  Men nu hindrar regnet mig från att plocka ^^, kram

 3. Louise skriver:

  sv: Oh, tack så mycket!
  Du tar fantastiskt fina bilder själv!

Lämna en kommentar