life is a rollercoaster

Hopp hej. Idag mår jag något bättre, har vilat och vilat och vilat och ägnat mig åt lugna aktiviteter. Bland annat har jag köpt tågbiljetter till flyttdagen och kollat flyttfirmor. Den 7e augusti bär det iväg första gången, då packar vi bara med oss kläder och det nödvändigaste och bor hos svärföräldrarna 3 veckor tills vi får vår fina lägenhet den 1a september. Det blir nog bra det här. Det känns skrämmande och stort nu när det är så pass nära, jag menar, Stockholm är faktiskt en stooor stad. Om man jämför med Skövde. Och det är inte precis som att jag har någon stor bekantskapskrets där uppe. Men men, jag är glad åt de få jag väl känner =) Fler lär det väl förhoppningsvis bli.

Nu i eftermiddag har jag kört några maskiner tvätt och rensat ur en av garderoberna i hallen. Nu ska allt gammalt och trasigt ut! Kvällen ska jag ägna åt mys och bildredigering, och ett par koppar te till så att halsen blir bra nån gång. Tjing tjing!

rollercoaster

purple4

Pages:

3 kommentarer till “life is a rollercoaster”

 1. *SVAR:* awh ! ^^<3 jag längtar som en toook. det är bara 8 dagar kvar nu :D

 2. mathilda (: skriver:

  Den första bilden var riktigt cool, men jag riktigt hatar såna fartfyllade karuseller =P
  inte min grej alls =D

  men snygg bild!

 3. mathilda (: skriver:

  sv: Jaså, ne det är nog inget jag tänker testa =P
  Håller mig till de mindre karusellerna faktsikt!

  Tack så jätte mkt =D

Lämna en kommentar