hej nya designen!

En del pill i kodmall kvar (inte för mig alltså utan för min gulle-sambo som är den kod-duktige av oss) sen är det klart. Finfint =) Jag är nöjd. Snart ;) Större bilder blir det i alla fall från och med nu!

Annars lutar det åt vårdcentralen här, nu är jag så sjukt trött på att vara sjuk (hej ordvits!) Har mått prima i två dagar och nu i kväll har jag fått tillbaka äpplet i halsen. Ajaj. Känner mig trött och febrig och dricker te. Usch. Ge mig mirakelmeducin!

smultron

Pages:

2 kommentarer till “hej nya designen!”

 1. mathilda (: skriver:

  söt bild (:

  och jätte fin ny desgin =D

 2. Emilia skriver:

  Åh vad fint det har blivit här :)

  Dumma dumma hals-elände! Bäst du går till farbror doktorn o kollar upp det
  ordentligt tycker jag!!!
  Kramkram

Lämna en kommentar