hallelujah

Äntligen. Jag mår bra! Jag hoppas att det håller i sig. Dessutom är det ju fredag, så humöret är på topp! Ska ner till arbetsförmedlingen och fixa med underlag för flytten så dom kan boka flyttfirma (något av det positiva med att flytta för att jobba istället för att sitta kvar i Skövde arbetslös) och sen ska jag och mamsen åka och handla. Ikväll blir det italienskt och dålig TV. Vad är grejen med att bara visa kass TV på sommaren? Det är ju inte precis som att folk är ute i stället för att titta på TV på sommaren, det är ju ändå svensk sommar vi pratar om. Vi behöver TV-underhållning alla regniga kvällar! Men nu skiner solen, det är vi glada för =)

straw

Pages:

4 kommentarer till “hallelujah”

 1. mathilda skriver:

  sv: Tack, ja den var jätte fin =D
  Och rosa o guld passar så bra tsm, för det var ju även lite guld på själva asken också (:
  Bra tips dära! Jag har faktsikt en bild på hela asken- även locket o halsbandet (:

  / / kram

 2. Svar: Visst är dem! Och galet lydiga :)

  Åh, vad härligt! Det blir som sagt min första utlandssemester någonsin, så jag är nervös :D

 3. Linnéa Haver [fotoblogg] skriver:

  Mysig bild :)

 4. sv: men åh, tack så mycket :-) <3
  detsamma!

Lämna en kommentar