fin-dagen

Åh, jag har haft en så bra dag! Deppigheten från igår är som bortblåst, idag har vädret varit på min sida! Jag och Agneta har varit i Lidköping, på Rörstrand och i stan. Skulle köpa en Iittala-skål, men kom hem med ett par jeans och ett par vita pumps istället. Hoppsan! Efter att ha lunchat bakpotatis på uteservering åkte vi vidare till Mariestad där vi spanade in kyrkan där jag ska fota bröllop i augusti (första fotouppdraget ever, så nervöst att man knappt vågar tänka på det). Kyrkan var fin utanpå (den var låst, så jag kunde inte provfota inne. What’s up with that? Ska inte kyrkor vara tillgängliga för folk som behöver tröst och allt det där?) och kyrkogården var underbar. Spana bara in bänken här nedanför. Lovely. Där vill jag fota porträtt!

Efter kyrkan åkte vi till hamnen i Mariestad, mumsade glass, drack kaffe och spanade båtar. Vi tog en tur i affärerna i M-stad också (dom är inte så många så det gick fort). Köpte pärlor och band för att greja till några makraméarmband och en bok som jag ska lägga mig och läsa nu när jag tjattrat klart här. Goodnight sweethearts!

blue

church

churchyard

Pages:

2 kommentarer till “fin-dagen”

  1. Lana skriver:

    Vilka as härliga bilder!

  2. sista bilden var skit snygg!

Lämna en kommentar