you stole my heart

Lördag är väl den bästa dagen på veckan va? Fredag kommer nog på andra plats för mig, men det är ju inte dumt det heller! Idag sov vi tokigt länge (för att vara vi som brukar leka pensionärer på helgerna och gå upp vid 8-ish), sen har lillebror varit här och hälsat på och ätit lite frukost. Härligt att träffa honom igen, nu är han hemma nästan hela sommaren, den lilla göteborgaren ;) Knasigt att vi ska bo i varsin storstad i olika delar av landet framöver!

Nu ska vi käka lite lunch, annars ska vi verkligen bara ta det lugnt idag. Jag sitter som vanligt på hemnet.se och drömmer, kikar på inredningssajter och renoveringsfunderar, läser bloggar och kollar nätshopping. Haha, jag är en riktig nörd, det är ju skönt. Men ni måste kolla in, jag har hittat mina favoritsmycken på nätet! Klicka här och här. Hur fina? Dyra som attan bara. Här får ni ett billigare hjärta:

heart3

Pages:

6 kommentarer till “you stole my heart”

 1. Linnéa skriver:

  Svar: Tack så mycket :) Jag använde Nikkor 55-200mm.

 2. Linda skriver:

  Visst är det härligt att ha sånna kvällar ibland :)

 3. ELLEN skriver:

  gillar din header skarpt!

 4. ELLEN skriver:

  Svar: Kan jag ge dig ett leende på läpparna är jag glad :)

  Åh, tack så jättemycket. Dina fina ord värmer, verkligen :) Klicka gärna till på bloglovin’ om du vill följa och se mer uppdateringar och bilder :)

 5. E&M ! skriver:

  fina bilder du har på bloggen ! :’D
  några planer inför kvällen?

 6. Emma skriver:

  så gott!

Lämna en kommentar