tröttast.

Sitter och väntar på att maskinen med tvätt ska bli klar och kikar på fotbollen men kan knappt hålla ögonen öppna. När tvätten snurrat klart ska jag krypa ner i min mysiga säng, det behöver jag idag.

Mina fötter har gått mycket de senaste dagarna. Milen i söndags, närmare en mil i går och 10,5 km idag. Imorgon ska dom nog få vila lite. Men nu har dom fått nya skor att bo i =) Ett par supersköna, dämpande löpar-/promenadskor har jag fått, från Adidas. Dom är en för tidig födelsedagspresent och var verkligen efterlängtade så nu ska jag gå gå gå! Men, nu dona klart för sängen.

purple2

Pages:

4 kommentarer till “tröttast.”

 1. Emilia skriver:

  Duktiga du :) Skönt med en tidig kväll!

  Jag ska sitta uppe o se på Desperate jag…

  Hoppas du får en finfin midsommar så får vi ses sen när jag kommer hem!
  Kram min vän

 2. Linda skriver:

  Tvätt är ju värdelöst tråkigt!

 3. Elan skriver:

  Sovgott!

 4. Maria skriver:

  Jätte fina bilder

Lämna en kommentar