Money money money

45 minuter kvar till avtalat möte på banken. Jag har fjärilar i magen. Har förberett mig på ”det värsta”, alltså att bankdamen skrattar oss rakt i ansiktet och skickar ut oss på gatan. Men då får vi väl prova en annan bank. Alternativt ge oss in i andrahands-träsket, men det känns det sista alternativet. I want a place of my own. Spännande ska det i alla fall bli, håll tummarna är ni gulliga. Jag tror på mirakel ;)

Sticker direkt till jobbet efter mötet, stänger i kväll, så jag blir väl kvar till 18-ish. Tough shit.

solsara3
Skulle DU ge massa pengar till den här bruden?

Pages:

3 kommentarer till “Money money money”

  1. Håller tummarna :) Hoppas det går bra.

  2. Emilia skriver:

    Klart jag skulle :D Hur har det gått för er?
    KRAM

  3. Jennifer skriver:

    Du är i final i veckans blogg hos mig nu så passa på att fjäska röster ! :)

Lämna en kommentar