Lika som bär

Vad härligt det är när man väl är klar med träningspasset för dagen. Mår som en prinsessa helt enkelt. Nu ska jag bara fortsätta må så =) Den här underbara helgen ska vi avsluta med en film (Changeling eller Australia röstar jag på), popcorn och bubbelvatten. Gottinamnam! 

I morgon ska jag jobba på en annan förskola än den jag brukar jobba på i vanliga fall :p Vi har planeringsdag, men tre av våra barn ska vara på denna förskolan  i stället, så jag ska vara där med dom. Planeringsdagen kommer bara att bestå av planering inför hösten, så det är inget som rör mig alls. Spännande att jobba på ett annat ställe, hoppas att själv få lite inspiration inför hösten. Men nu mys alltså. Tjingeling!

berries
En del av mitt lördagsgodis!

Pages:

3 kommentarer till “Lika som bär”

 1. Linda skriver:

  Jag borde också byta ut lördagsgodiset mot nyttigare alternativ ;)

 2. ELLEN skriver:

  Bilden gör mig riktigt sugen på frukt och bär!

  Svar: Tack så hemskt mycket! Snällt av dig :) det värmer verkligen!

 3. Jennifer skriver:

  Det är för att anonyma röster inte räknas ;P man måste lämna mail eller blogg, annars kan man fuska ;P

Lämna en kommentar