Jippikajej!

Det spelar ingen roll att jag vaknade 04:08 i morse och sen inte kunde somna om. I dag har jag haft en tipptoppdag! Blev uppringd av mäklaren jag mailade i går kväll och hon hade sett till att vi fick komma på privat visning på drömlägenheten redan på fredag. (Ordinarie visning är nästa måndag). Vågar man hålla tummarna för flyt och en snabb affär? I think so! Förutsatt att lägenheten är så fin i verkligheten som den är på bilderna kan det bli riktigt riktigt bra.

Annars är det min sista jobbdag på Påfågeln i morgon. Även om jag har trivts bra så känns det skönt att det kapitlet tar slut, för det betyder att det är dags för nästa att börja! Först och främst ska det bli jäkligt skönt med semester =)

blommor

Pages:

2 kommentarer till “Jippikajej!”

  1. Malin skriver:

    Duktig du var på att fota! :-) fin blogg i övrigt också.

  2. angee skriver:

    jättefin bild! gillar att det ser lite äldre ut och färgerna, snyggt!

Lämna en kommentar