hoppsan hejsan!

Bloggfri dag igår, jag slappade mest. Har velat vila upp mig från allt det sjuka i helgen så jag kan jobba mina två sista dagar på jobbet. Har unnat mig några timmar i solen i helgen i alla fall, annars har jag mest myst runt, blivit ompysslad och haft det bra. Känner mig mycket piggare nu, har bara lite känningar kvar i halsen, men ska nog våga mig ut på en liten promenad i kväll i alla fall =)

Strax blir det lunch, Keldas sparrissoppa och mammas goda bröd, sen ska jag ta mig i väg till Maxi och handla lite. Tjolahopp.

vit

Pages:

3 kommentarer till “hoppsan hejsan!”

 1. Emilia skriver:

  Skönt att du mår bättre tjejen!!!
  Jag har läst alla fyra böckerna… fastnade inte heller i första först
  men den blev bättre o bättre!! De andra böckerna är också jättebra,
  inte ofta man garvar högt när man läser böcker men gjorde det flera
  gånger i dom här :)

  Ja, ska bli jättemys på torsdag! Längtar!
  Kramar

 2. Marlene skriver:

  Skönt att du känner dig bättre! :) Trevlig blogg!

 3. Linnea skriver:

  Vilka fina bilder du tar :)

Lämna en kommentar