Gratissajter – funkar det?

Hej hopp i sjukstugan! Det onda i halsen bröt ut än värre i natt och gav mig feber till på köpet, så idag är jag hemma. Avskyr ju att vara sjuk och hemma, men försöker sysselsätta mig med lugna aktiviteter bäst jag kan. Har gett mig på att testa det här med poängsamlande på GratisBio. Det vore ju guld om det fungerade, och efter en stunds klickande så har jag faktiskt fått ihop ett gäng poäng. Bland annat har jag laddat upp och beställt 100 bilder från FujiDirekt, som ska ge mig 80 poäng. Roligt! Så fick jag ju tummen ur och framkallade lite av mina bilder också, äntligen!

Så, om ni vill prova, så klicka här och registrera er =)

midsommar1
Framkallade bland annat denna bilden från midsommar. Är lite sugen på att fixa den som canvas också, men det blir ett senare projekt =)

Pages:

3 kommentarer till “Gratissajter – funkar det?”

 1. Vad tråkigt att vara sjuk, speciellt nu på sommaren.
  Hoppas att du kryar på dig snart :)
  Jag registrerade mig på någon sådan gratissida för ett
  tag sedan, men har inte haft tid eller ork att samla ihop
  poäng. Kanske får ta tag i det snart :)

  Vad roligt med framkallade bilder. Bilden i det här inlägget
  var jättefin! Tror den skulle passa jättebra som canvas :)

 2. LYDIA skriver:

  Vad säger du? I färg eller svartvit? Kom in och lägg en röst på den bild du tycker är finast! :)

 3. Jennifer Nilsson - Studerande fotograf skriver:

  Mycket fin bild! :)

Lämna en kommentar