blackberries and banana

Oh lord what a day! Mötet på banken gick helt fantastiskt. Inget är klart än, men vi fick en otroligt positiv bankdam och det är inte omöjligt att vi får precis som vi vill. Fint som tusan! Jobbet gick bra som vanligt, det bästa var att jag hann i väg i tid för att hinna stressa till Friskis och köra 75 minuter step up med PulsPeter. Gav 150 % hela passet och var som en blöt fläck efteråt. Jag är bra på step! (Får man säga så?) Har kört step ganska mycket genom åren och hänger med bra, om jag får säga det själv. När passet är kanonkul och det är fullt ös hela tiden blir det ännu roligare. Min lilla sambo tyckte nog att jag var knas när jag kom hem, hade 14 ton med överenergi att studsa runt på här hemma. Gjorde en mumsig smoothie på björnbär, banan och sojamjölk. Gottinamnam!

Nu ska vi köra igång en film, Rock n rolla, och poppa popcorn. Because I’m worth it ;) Hej hej!

blackberry

Pages:

En kommentar till “blackberries and banana”

  1. Emilia skriver:

    Tack vännen!! vi var där idag igen o det känns bara såå rätt :)

    härligt att det gick bra på banken!! nu ska jag rösta på dig :)
    kraam

Lämna en kommentar