30 days to go

Juni alltså. 30 dagar kvar på jobbet, sen är jag arbetslös i 5 veckor innan nästa jobb äntligen drar igång! Idag fick jag mitt anställningsavtal, i morgon ska jag ringa och försöka boka in en tid med banken och sen får vi hoppas att även boende löser sig på något vis. Stockholm stockholm stockholm!

På jobbet har det varit varmt och gott idag. Vi har såklart varit ute större delen av dagen, vem har samvete att vara inne en så här fin dag? Nu känner jag mig dock helt matt av värmen, jag och baby ska mysa i soffan med en film om en stund. Mysimys!

closeup6

Pages:

2 kommentarer till “30 days to go”

  1. Kristina skriver:

    Jag har gått inne i ett kallt sjukhus med fläktsystem hela dagen, när jag slutade och gick ut var det som att gå in i en bastu! hääärligt!

    När jag tänker på det mer och mer, vill jag ju inte att du flyttar till Stockholm, du blir så långt bort då. :(

  2. Jennifer skriver:

    ohh vad roligt :) tack snälla, oh du tar riktigt fina bilder du :)

Lämna en kommentar