Valborg och idrottsskadad

Långheeeeelg! Vad härligt det är! Startade min helg igår med sushi-lunch med fina Emilia, så himla trevligt. Det blev ju inte sämre av att vi satt två bord ifrån Martin Björk ;) Lite starstruck blev vi allt, men vi höll oss lugna. När jag kom hem hade jag fått mail från ytterligare en förskola i Stockholm, dom ville också boka in en intervju. Helt underbart. Nu har vi köpt tågbiljetter upp, vi åker på torsdag och far hem igen på lördagen, så hela fredagen kan man viga åt intervjuer. Spännande!

Vi avslutade valborgsmässoaftonen med grillning med Jenny och Christoffer och ett gäng andra glada människor. Grillade, drack gott, skrattade och spelade fotboll. Jag gjorde 5 mål. Av någon anledning är jag mycket bättre på fotboll under festkvällar än vad jag var när jag faktiskt spelade i typ 10 år. Men, turen tog slut när jag blev skadad. Först sparkade Jenny mig på smalbenet (vi hade tyvärr ingen domare som kunde ge henne utvisning för den fula sparken :p) och sen kickade jag foten i marken i stället för på bollen. Det var en hård spark och jag stukade stortån.  

Ikväll är vi hos mor och far, grillar igen, och har det gottigt. Livet är himla fint hörrni! Har ni haft en fin valborg?

eld
Fire!!

Pages:

2 kommentarer till “Valborg och idrottsskadad”

  1. emmapemma skriver:

    Jag har helt missat vad som händer i sara-världen! :-( Verkar suuuperspännande med stockholm o allting!! Jag vill ses i veckan! Gå långis nån dag, eller kanske köpa glass eller lite god mat och sätta oss ute på gräsmattan o prata nån kväll? Saknarsaknar dig!

    KRAAAM

  2. lisa skriver:

    Fina bilder : )

Lämna en kommentar