Sara-dagar

En natts (dålig) sömn i lillebrors säng blev det. Obekväma kuddar och ingen varm älskling att krama på, då sover jag helt knasigt. Och så klart en liten hund som håller en vaken med sitt runt-flyttande. Men, nu är jag uppe, har fått frukost i magen och rastat hundar och kameran lite grann. Ska snart gå långpromenad i skogen med mamma, sen blir det lunch och sen Skövde igen. Ikväll blir det exstyrelse-phest på kåren, världens sötaste lilla pepparKaka kommer hit. Jippi! Det har varit härligt att vara här och rå om sig själv ett par dagar, men nu längtar jag efter min kärlek där hemma =)

Har ju ingen tillgång till mina bilder här eftersom jag sitter vid pappas dator, men jag bjussar på ett par fina bilder på en liten skit-sara! (ursäkta kvalitén, men det är inskannade foton, det blir lite sådär då!)

sara1

sara3
Det ska börjas i tid!

sara4

Pages:

3 kommentarer till “Sara-dagar”

 1. Emilia skriver:

  Heej!
  Sikken söt liten Sara :)
  Kramkram

 2. Ida skriver:

  tack så mycket :) jo snart är det sommarlov äntligen. allt bra med dig?

 3. Kristina skriver:

  Det syns verkligen att det är du!! Du är dig lik ;)

  Översta bilden var ju så SÖT. Hoppas din helg blir rolig, den verkar vara väldigt festlig!

  Kram kram

Lämna en kommentar