jag ska bli en nollåtta!

Så kom äntligen samtalet jag väntat på. Kl 14:59, jag har varit nervös hela dagen. Har försökt intala mig själv att det kommer bli bra även om jag inte får just det här jobbet, men det var ju just det här jobbet jag helst ville ha av de fyra som jag intervjuades för i fredags. Och nu är det mitt. Jag fick det bästa jobbet. Can’t believe it.

Den 10 augusti börjar jag som förskollärare i Stockholm, det känns helt galet. Men så roligt! Nu måste man ju börja fundera på alla såna där praktiska saker, säga upp lägenhet, hitta en ny, fixa flytt och allt sånt. Men det känns verkligen spännande, som ett helt äventyr med en ny, stooor stad efter 24 år i Skövde.
Nu måste vi iväg och handla lite här, sen blir det en promenad och ett litet städröj inför morgondagens kvällsmys med fina Emman och Krisson. Tipp topp. Livet är härligt, tycker ni inte? ;)

sunglasses2
Nållåttan dårå! ;)

Pages:

6 kommentarer till “jag ska bli en nollåtta!”

 1. Kristin skriver:

  GRATTIS! Härligt! :)

 2. Svar: Hihi, visst är det spännande ;)

  Ha en bra kväll! =)

 3. Amy skriver:

  Grattis igen! Var i Stockholm ligger det?

 4. Kristina skriver:

  Jag saknar dig nu redan i förväg :) Men något positivt är ju att jag får åka till Stockholm, vilket jag aldrig gör annars!

 5. Elan skriver:

  Ska bli roligt att du kommer till vår stad! Fika och prommis ska självklart planeras in! Kram kram

 6. Annies Fotoblogg skriver:

  Tack så jättemycket för kommentaren på min blogg, roligt att du tyckte om bloggen och mina bilder :)
  Grattis till jobbet och välkommen till att bli 08a ;D

Lämna en kommentar