Jag är med och tävlar!

Jaha, gav mig på att skicka in bild till en fototävling hos Mathilda och lyckades bli en av 10 bidrag som gick vidare. Roligt! Nu vore det ju extra roligt om ni ville vara gulliga att gå in här(klick!) och slänga in en röst eller två på mig. Pretty please? Min bild är nr. 2, tävlar med denna:

pink3

Pages:

6 kommentarer till “Jag är med och tävlar!”

 1. Matilda skriver:

  Å tack, kul att du gillar min blogg!
  Detsamma :)

 2. Rebecca skriver:

  svar: åh gud tack så otroligt mycket!

 3. Céline skriver:

  Fin bild och lycka till ;D super fin hader också :)

 4. Céline skriver:

  Menade header och inte hader i förra komentaren x)

 5. Almira skriver:

  Nu är det röstat!

 6. Emilia skriver:

  Nu har jag röstat!! Klart att du ska vinna :)
  Kraaaam

Lämna en kommentar