If you're not in, you can't win

Hahaha, en rubrik plockad ur luften, men den passade in rätt bra ändå. På mitt liv. Just nu.

Hej! Har ni haft en fin helg? Min helg har varit kaotisk, stockholmsk, fin, skrattig, nervös och ganska lång. Dessutom har den varit bloggfri, det liksom bara blev så ihop med allt det andra. Anställningsintervjuerna gick bra. Det kändes bra, och nu håller jag alla mina tummar. Men det som sker det sker och jag tror att det blir bra oavsett.

Nu är jag laddad för en ny arbetsvecka, man fick massvis med inspiration när man for runt på fyra stockholmska förskolor och såg hur dom arbetade. Finfint. Men först ska jag mysa till det med min fina, för det är jag värd. Stockholmsbilder kommer om en stund.

blossom5

Pages:

2 kommentarer till “If you're not in, you can't win”

  1. Juste, hur gick det på intervjuerna? :D
    Åh vad mysigt, längtar sötnos :D

  2. Emilia skriver:

    Jag håller alla mina tummar också vännen :)
    Stor kram!!

Lämna en kommentar