Första försäljningen av mina egna bilder

Framgångar framgångar ;) I morgon säljer jag mina första foton. Min underbara arbetskamrat har beställt tre is-bilder som jag tog i februari, och igår fick jag hem dom från Crimson. (Crimson är bäst om ni missat det?) De är i stl 400×500 mm och såg riktigt bra ut när jag tjuvkikade på dom. Härligt är det :) Kul om allt maniskt fotograferande kan leda till något. Sen har jag ju mitt första fotouppdrag inbokat i sommar, ska få fota ett underbart bröllop mellan två fina vänner. Jag är så nervös och känner mig så hedrad att jag nästan går sönder, men roligt ska det bli.

Idag ska jag och kameran kramas massor.

ice11
Den här bilden var en av de beställda och gjorde sig faktiskt riktigt bra som förstoring =)

Pages:

En kommentar till “Första försäljningen av mina egna bilder”

  1. Tack sweetie. Önskar dig en trevlig helg också :D

Lämna en kommentar