forget-me-not

Urmysig kväll efter jobbet igår, hade besök av två fina flickor. Det blev tacopaj, mycket pladder och fniss och lite schlager. När flickorna gick hem var jag lite ledsen. Ska jag flytta till ett ställe så långt bort från så här underbara tjejer? Det låter ju lite korkat. Men, det kommer bli bra ändå. Det bor ju fina flickor i Stockholm också, Elan(klickklick!) bland annat!

Idag kikar jag lite på hur sjutton man ska göra för att få ett bostadslån så man kan köpa en av alla de fina lägenheter som finns på Hemnet, städar mitt skrivbord, har ångest för att jag inte sitter ute i solen och ikväll drar jag och tränar med Emma. Underbart att få vara ledig =D

flickor2
Fina flickor på västkusten i mars

forgetmenots
I går fick jag fina blommor. Forget me not, alltså.

Pages:

4 kommentarer till “forget-me-not”

  1. Kristina skriver:

    Nej precis. Forgetme ej. Urfin liten blomma

  2. Hahaha avslöjad eller? :P Såg så frestande ut med hallonbakelsen under tiden jag väntade på min grillmacka skulle bli klar så jag åt lite, bara lite :P

  3. AKP skriver:

    Tack snälla =))

  4. Jennifer Nilsson skriver:

    Åh, tack så mycket! :)

Lämna en kommentar