colours

På landet är det underbart. Jag är värsta hurtig idag, powergick 30 min före frukost och här har jag gått ytterligare 2h i sträck. Det är gött med genomkörare ibland, nu är mina ben trötta. Men jag har betalat i motionskalorier för det jag shoppade med mamma tidigare idag ;)

Under promenad nummer två här mötte jag och Ville-pudeln en räv, en hare och ett rådjur. Hur ofta kommer det att häna i Stockholm kan man fråga sig? Någon som vågar gissa? :p Trist att jag inte hade med mig kameran, för räven var typ bara 10 meter bort och den reagerade inte förrän jag harklade mig. Nu blir det strax lax (hej, rim!) i solen på altanen. Saknar ju min baby boy här, men det är så skönt att vara här. Hade ingen lust att gå upp i morse, men det blev en riktigt fin dag till slut.

blood

Pages:

Lämna en kommentar