Anställningsintervjuer

Det känns lite tokigt. Allt som allt har jag kanske sökt 10 tjänster i Stockholm den senaste veckan. På fredag när jag ska dit har jag nu helt plötsligt fyra anställningsintervjuer att gå på. I går var det tre, idag blev det fyra. Nu blir det i stället Bromma → Johanneshov → Lidingö → Nacka. Sjukt fint kommer det att bli. Börjar bli lite nervös och känner att jag inte är riktigt förberedd på detta, men så kände jag inför min senaste intervju också. Och då fick jag ju jobbet. Så håll tummarna!

Ikväll måste jag packa, fixa nåt tåg-käk, plocka fram papper, kolla upp telefonnummer och så där. Jobbar till 15 i morgon, sen drar jag direkt till tåget och far mot Stockholmen. Finfint! Hur har ni det?

stockholmc
Stockholm, here we come (snart i alla fall)

Pages:

3 kommentarer till “Anställningsintervjuer”

 1. Kristina skriver:

  Wow! Tänk att få ha alla kändisars ungar på dagis! Är det inte Lidingö alla skådespelare och rikemansfolk bor?! hehe
  Då ska du kräva HÖG lön ;)

  Jag har det bra. Tittar på favvoserien nu. Sommer

  Kram kram

 2. Elan skriver:

  Jag håller tummarna för Bromma! Det vore roligt! Heja dig! Imorgon åker vi till Sthlm igen. KRAM

 3. Wow 4 intervjuer. Hoppas att det går bra, nervös är man alltid. Det hör liksom till..
  Lycka till sötnos :D

Lämna en kommentar