Underbara helg!

Känner mig lycklig rakt igenom. Beskedet blev inte positivt, men det kan vara positivt ändå. Det kan vara dags för den där förändringen jag tjatar om. Haha, jag insåg precis att det kan låta som att jag gjort ett gravtest och att beskedet inte var positivt, men det är alltså inte ett sånt besked. Hoho.

Men, solen skiner, det är varmt och underbart. Vi ska snart åka ut till Berg och njuta hos mamma medan pappsen är iväg och kör cross hela helgen. Hundbus i solen är det bästa. Måste sitta och skriva lite om barnen till mina utvecklingssamtal också, men det kan man också göra i solen.  U n d e r b a r t !  Have a lovely day you all!

jordgubbar
Började helgen på bästa vis igår, sushi, jordgubbar och rosé =)

Pages:

3 kommentarer till “Underbara helg!”

 1. Elin skriver:

  Ja snart är det faktiskt hemresa som gäller. Jag åndrar absolut inte denna roliga säsong, men jag längtar hem.
  Vi bor i Bromma och trivs jättebra, mitt nya jobb där jag börjar 11 maj är också i Bromma, så jag kan cykla till jobbet, vilket jag tycker är kanon!
  Skulle vara roligt om ni kom till stan, säg till om ni ska hit någon gång så kan vi väl ta en prommis och fika :)

  Ha nu en bra helg! KRAM

 2. Bergen på ett ställe som heter Gålö, en timme därifrån jag bor ungefär.
  Klart du vågar ta steget, jag hjälper dig haha :D Kram sötnos

 3. Ida skriver:

  riktigt vackert, färgerna går i en härlig harmoni :)
  tack för dina fina ord, de värmde!

Lämna en kommentar