Underbar vårdag!

Åh vilken härlig dag jag haft på jobbet! Vi har varit ute hela dagen, förutom sångsamling efter frukost, och lunchen. Gick ut direkt efter maten igen och åt mellanmål ute. Gött e det! Stack iväg och tränade efter jobbet också, inget vidare pass men jag fick upp flåset då och då i alla fall. Bättre än ingen träning alls tänker jag!

Nu ska vi gå en kvällspromenad i solen med hundarna, sen ska vi hem och fixa våfflor med hjortronsylt och vaniljglass! Lyx! Det blir de första i den här lägenheten i år, inte fel. I morgon ska det vara strålande solsken hela dagen, gissa om vi ska vara ute och njuta. Älskar att ha ett jobb där man är ledig på helgerna :D

bj1
Det blir inte Ben and Jerry’s idag, men det är ju förmodligen den godaste glassen på den här planeten!

Pages:

2 kommentarer till “Underbar vårdag!”

 1. Emilia skriver:

  Åh vad härligt det låter :) Längtar så till jag är färdigläst så jag
  får heeelt lediga helger!! Just nu är det såå mycket i skolan!!
  Tur att solen skiner så att man får lite energi av den :)
  Kramkram

 2. Hehe gullig du är. Hoppas också att du får en underbar dag :D
  Ska du flytta eller?

Lämna en kommentar