Solisolstol

=)

Underbart! Underbart! Solen skiner, jobbet var toppen, kom hem till god chili con carne á la älskling och kaffedrickande i solen med fina Emma. Ska snart iväg och träna med samma fina Emma. Har lite skön träningsvärk i magen efter passet igår, men det går nog fint ändå ;) Vad gör ni i det fina vädret?

net

Pages:

3 kommentarer till “Solisolstol”

 1. Emilia skriver:

  Jaa så härligt med sol! O skönt med träning. Jag har fikat på stan i solen
  idag, o så har jag varit ute o sprungit, min kondis är sååå dålig!!
  Men klarade springa hela 15 min :) *stolt*
  Är ni ute o busar mycket nu på jobbet?? :)
  Kramkram

 2. Ida skriver:

  tack så mycket! åh chili con carne det åt vi med idag ;p jo lie
  påskledigt får jag nog, är ledigt från och med onsdag, men lite plugg måste hinnas med .
  annars är livet på topp!

 3. Kristina skriver:

  Jag har just gått en härlig kvällsprommenad i kvällssol =)
  Sen har jag pluggat och solat näsan. Kram!

Lämna en kommentar