Sminktorsdag

Wiie. Varit hos Agneta och provsminkat ögonen inför lördagen. Kommer nog bli riktigt fint, turkost och allt ;) Hon är så duktig min lilla Agneta.

Annars har det varit en fin dag, sjukt soligt och härligt. Det är så gött när man inte behöver ta på ungarna så mycket kläder och kan vara ute nästan hela dagen. Mer fräknar åt Sara! (Fräknar som knappt syns, men ändå. Fräknar!) Det har varit riktigt härligt med en fyra-dagars-vecka, det är ju redan fredag i morgon! Slutar 13:30, då ska jag fixa det sista inför lördagen, köpa strumpbyxor och sola och sådär, och fixa klart min klänning. Har börjat sy på tyll i nederkanten för att göra den lite längre, men jag är inte riktigt klar än. Ska kämpa på med den nu :) Tråckel tråckel!

sara6
Så här såg jag ut sist Agneta sminkade mig!

Pages:

Lämna en kommentar